HÄNDELSERIK VECKA !

Hahaha! Så har man gjort det igen.. "bloggen" har fått lida. En hel vecka har passerat och jag har gjort en hel jäkla massa saker. Det blev sommar på riktigt den här veckan och det var man ju tvungen att ta vara på. Ska inte gå in på detaljer, ska försöka dra det lite snabbt.
Förra tisdagen blev det bilresa med Henke runt om i krokarna, slutade med ett nattbad (i pool) grymt skön dag, softade på med god mat och dryck, startade dagen med en joggingtur sen fisketur med brorsan, middag med chefen och sen, som sagt, nattbad. Onsdag, ytterligare en biltur och besök ute i Dannes stuga, efter det blev det stan och inhandla lite "middag", mackor med korv, öl och rosé. Hamnade ute i chefens brorsas stuga och badade lite i poolen. Så jäkla skön kväll. Efter pooldoppet drog vi in till stan och fortsatte på restaurangen. Torsdag, försökte hitta någon som hyrde ut kanoter, efter en hel dags letande hittade vi rätt, tack vare Brolles farsa. Men det visade sig att det var för lågt vatten i åarna, så det var ingen idé att paddla. Det slutade med att vi satt på restaurangen och softade hela kvällen. Fredag var det fest! Hamnade först på travbanan och pimplade öl med Bullen och Henke. Senare på kvällen kom André (som ska gifta sig) på besök med några kompisar. Det blev en grymt bra kväll och fredagen levererade. Lördag blev en bakisdag, men fram åt eftermiddagen snappa jag ur bakismodet och landade nere på restaurangen med Maria och Alina. Alltid lika trevligt att surra skit med dom två. Måste bara klämma in att jag har skissat klart ritningarna på min drömsommarstuga, bara elschemat kvar att lägga. Söndag och måndag blev två lugna dagar, motion och städning av läggan. Idag har det blivit mer städa, diska, dammtorka och tvätta.
 
Efter alla bilturer runt om i skogarna runt stan, hittade vi en fantastiskt mysig men övergiven stuga (sugen på att äga) som fick oss att planera en längre kanotfärd. Nu har vi en längre tur inplanerad, två dagar med tältning och fiske. Ska bli så jäkla skönt! Längtar ut i naturen. Men innan det så är det helg och den sedvanliga P-FESTEN! Sommaravslutet på krogen.
 
Nä nu ska jag ner och ta hand om min sista maskin med tvätt, sen blir det sova, ska upp tidigt och jogga. Efter det kommer det en jäkla massa öl som ska lastas in. Ska även bli kul att träffa Lina efter hennes vecka utomlands.
 
Hörs snart igen people!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback