LUCKY 13 .

Jag är ledig och det är jävligt skönt. Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart, Bob dylan i högtalarna... Har inte riktigt klivit upp än och klockan är nästan 13:00. I kväll ska vi starta julfirandet med sedvanligt luciavak. Pepparkakor, glögg, kaffedrinkar och julmusik. Vi samlas ett gäng på restaurangen och jular, vi blir ganska många i år, typ 15-20 pers. Detta blir förmodligen det enda julfirandet för min del i år. Morsan firar jul med syrran i Sundsvall, båda mina bröder firar med sina familjer och själv är man singel. Nu låter det här ganska tragiskt, men det är det verkligen inte. Jag har alltid jobbat på julafton (som bartender), det har som blivit en tradition. Någon måste ju göra det också ;) sen är det ju ett kanska säkert kort i fall man vill träffa alla "hemvändare".
 
Vilken vecka det har varit.. Dygnsrytmen heeelt paj, det är kallt och inte känns det alls som att dagarna blir ljusare. Fy FAN vad jag avskyr vintern!! Det finns inte många saker jag kan lista upp när det kommer till possitiva saker med vintern, men jag tycker om jultider (om man inte tar sig ut på stan dvs, avskyr julhysteriska mammor). Jultider är mysigt, musiken, den goda maten, alla glada människor.. Hela samhället liksom glömmer bort allt elände och skit som finns i världen för ett par veckor. Har jobbat en jäkla massa och ska jobba en jäkla massa mer! Det finns så många julkappar att köpa till sig själv HAHA. Igår kom mina nya jeans och en skitsnygg svart hoodie jacka (armystyle).
 
Ibland har man tur i oturen.. Jag hade en mörkblå favorittröja i ull som jag köpte ett par storlekar för stor, för att bara ha som "hemmamyströja". När jag tvättade senast så råkade den följa med i 60°tvätten och den krympte ju givet vis... Men!! hey hey!! Det visade sig att den blev perfekt i storlek och nu har jag en skitsnygg vardagströja i ull som passar skitbra till mina nya jeans.
 
Ses i glöggruset..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback