LONG TUESDAY .

Vilken dag!? Ljudlöst på telefonen och total mörkläggning i läggan, då menar jag becksvart! Jag sov i 12h i natt, vaknade kl 14:00. Hunnit med en prommis och sen har jag slipat lite på bloggdesignen. Snart ska jag dressa upp och dra ner på restaurangen, solen strålar och jag är toksugen på en burgare. TK idag och LK på torsdag. Tisdagsklubben är fan tur man har, tisdagar brukar vara rätt tråkiga annars. På torsdag drar vi till Luleå och Luleå-Kalaset. Det blir jag, Henke, Elin, Jossan och Maria.

FUCK!!! Jag har tvättstuga NU!

Höres u all!

 

SLAP IN THE FACE .

Fan vad jag är kass!!! MÅSTE bli bättre på att uppdatera bloggen. Kom hem från "semestern" på Fredag morgon kl 06:00. Det första jag blir tvungen att göra är att tvätta, MEGAsuck! I läggan är det +29°C och kylskåpet ekar av tomhet. Kändes så där kul att komma hem ... Men, det blir vad man gör det till, jag bet ihop, på med fläkten och sprang i tvättstugan, efter det blev det en snabbvila och sen "fika = öl" på stan med Anna B. På kvällen blev det Bränna och fest med the gang. Så blev det även på lördagen, men då startade vi upp dagen med pizza och öl på MIng (deras Dallaspizza äger). Lördagnatten eskalerade till en liten eftersläng med Amandah, Linda, Jossan och Elin. Amandah smög iväg på "uppdrag" medans Vi andra stack och drog i oss hotellfrulle. Vaknade söndag kl 13:00 av att André ringde, han ville ha med mig ut och fiska i stugan... Klart jag hakar :) Vi satt i båten och fiskade i nästan sex timmar och vädret var fantastiskt. Idag (måndag) har jag äntligen kunnat ta mig ut och motionera igen (gipset är borta sedan en vecka) och det var så sjukt jävla underbart att få röra på sig igen. Men det känns att man har tappat när man inte kunnat träna på nästan fem veckor. Mycket saker på g just nu, men tankarna på att börja plugga tar mer och mer plats...
Mer om det en annan gång, nu ska jag gräva ner mig i alla avsnitt av de serierna jag följer.
 
Rock n roll mtfukrs!!
 
 
 

ONE DAY TO SEMESTER !

Allt är fixat och klart.. NOT! Har inte varit en ledig tvätt tid på hela helgen, vilket betyder att jag självklart inte har packat ett skit, sitter med checklistan nu. Svårt att veta riktigt vad man ska ha med sig (kläder + skor). Lektyren är i alla fall införskaffad, det blev Zlatans självbiografi. Känns jävligt bra att det nu bara är 12h kvar till vi åker mot stugan i Ljusdal. Min Mac är fulltankad med nöje och serier (om det nu skulle vara skitväder). Snart ska jag lägga sommarens största order på öl, vin, cider, sprit och allt övrigt till barerna. Måste även göra en annons och en affisch. Sen kan jag faktiskt känna mig helt ledig i två veckor.
 
 

EN HEL MÅNADS FRÅNVARO ! !

Satan vad tiden går fort! Nu är jag back on the blogg. För ungefär en månad sedan blev det en tvärnit i bloggandet och samtidigt har det hänt en jävla massa saker i min tillvaro. Kan givetvis inte skriva så detaljerat om allt och alla, men här kommer en snabb genomgång.
 
Jag och några till satte V75:an när det var midnattstravet i Boden.
Jag och Magnus satte även tipset ett par dagar senare.
Sommaren har regnat bort, men det skiter jag i för det har den gjort i hela sverige och jag har inte haft min semester än.
På midsommarafton så lyckades jag vrida armen ur led och få en fraktur. Veckan efter blev det operation (så nu har jag brutit, opererat och gipsat, för första gången i mitt liv).
Morsan har fått nytt jobb.
Jag har köpt en massa nya kläder.
Allt flyter på med jobb och restaurangen levererar trots det dåliga vädret.
Josefine har varit en sväng i tyskland.
 
More to come!
Peace out!
 
Inte min arm på bilden, men exakt så här såg det ut, nu är det lagat med två skruvar och lite stift.
 
Nya väskan från PENFIELD
Senaste skorna.
 
 
 RSS 2.0