SNYGG YXA .

Sitter med morgonkaffet i högsta hugg, vad vore livet utan bra kaffe och morgonsurf (nsd.se, kuriren.nu, aftonbladet.se, expressen.se)!? Kommer aldrig att ångra köpet av en bra kaffebryggare, kaffekvarn och kaffebönor, att brygga kaffe på det sättet.. Så jävla värt!
 
Vet inte riktigt varför, men jag gillar yxor. Är det bara en killpryl eller har jag en "skada"? Jag menar, varje gång det ska eldas blir det ju alltid, även om det inte hörs, någon slags inbördes rivalitet om vem av grabbarna som ska hugga veden.. haha sjukt igentligen. Fixade konto på "Bwin.se" idag, så nu har jag C Sports Large-abonnemang (värde SEK 1347) i tre månader. I abonnemanget ingår livestreaming av alla C More Sport-kanaler (Allsvenskan, La Liga, Serie A, Elitserien, NBA, ATP Tennis, filmer m.m) och TV4 Sport. NICE! Hösten / Början på vintern är räddad. Men man var tvungen att lägga ett spel på minst 200:-, vilket inte alls tog emot igentligen, eftersom jag "kan" det här med elitseriehockey nu hahaha! Nä får se hur går, i bästa fall vinner jag 4500:-, i värsta fall har jag betalat 200:- för ett kanalpaket som skulle ha kostat 1347:-. Hur som, så har jag gjort en bra affär. Regnar för mycket idag så det blir ingen promme!! =( 
 
VILL HA!
Best Made Company is a company founded in 2009 by Peter Buchanan-Smith who saw a need for a better axe, a essential tool for survival and productivity. They produce beautifully crafted axes that come numbered with documentation and guarantee, and a fitted, top-grain leather blade guard. The brand has recently embarked on a new line of products, which include wearable goods, bags, a first aid kit.
 
 

OST, KEX & VIN .

Hockey igår, blev ganska lugnt. HV71 vann sin match mot AIK, tråkigt att Daniel inte fick vakta kassen i AIK! Från det att jag vaknade idag har jag varit sugen på hemmagjorda burgare, men det slutade med att jag gjorde en thaiwook.. Som blev AAAASSGOOOD!! Under dagen har jag mest suttit vid datorn och surfat. Pissdålig lön denna månad (igen), så inga utsvävningar direkt. I morgon kväll blir det ta mig fan ost, vindruvor, kex och vin till Hockeyn. Hockeyn har typ blivit lite av en ljuspunkt i tillvaron, den och "DreamTeam Elitserien". Ska skicka menyförslag till en eventuell catering, kanske blir något av min senaste idé i alla fall. Dags att grotta ner sig i soffan framför tv:n och kika på senaste avsniten av "New Girl", "How I met your mother" och "Sons of anarchy". A-Fil och müsli time! Är ganska trött efter kvällspromenaden, fick faktiskt sällskap av Maria ikväll, trevligt! Men fan vad kallt det har blivit om kvällarna här uppe i norr, +4,2°C ute just nu... Brrr!
 
Nighty nighty!!
 
 

7km OCH 2 MORÖTTER SENARE .

Skön dag, har varit lite hängig hela dagen.. Vet inte riktigt varför!? Eller så beror det på att jag är lite för ensammen, jag gillar inte riktigt att vara själv. Men skit samma ska inte tänka på det nå mer idag. Sov bra i natt faktiskt, vaknade utvilad och kastade mig ner på restaurangen, träffade Henke och Magnus. Vi planerade hockeykvällen, mat, dryck o.s.v
Sen drog jag ut på joggingtur 7km, nu är jag pigg som fäin! Har petat i mig två mellanstora morötter och typ en liter vatten, känner att sommaren 2013 blir the shit! Nu in i duschen sen drar jag ner på restaurangen igen för att koppla storbilden och hålla tummarna på HV71. Btw så har jag inte rökt sedan i Lördags, känner ett litet sug, men tror faktiskt jag kan hålla mig. Blir det dock att dricka en pils till hockeyn kommer det förmodligen bli jävligt svårt att inte ta ett bloss eller sju.
 
Mina joggingskor börjar bli slitna och nu vill jag ha dessa i stället:
Sjukt smart grej..
 
 
 
 

SPELETS REGLER .

Jaha, då var det kväller. Sitter och jobbar med annonsen, länktar tills jag är klar med den.. Vill se NYA "Falkrullen"(Spelets regler)!!!! Har väntat läääänge på den här filmen. Var lite jobbigt när Morsan och lillbrorsans familj dök upp oanmält idag. Som sagt, lite småbakis från igår. Men det var trevligt, morsan lagade tacos och jag kokade nytt iste. Träffade Henke nere på restaurangen en snabbis och gick igenom vad vi ska ha för erbjudande i helgen och vad vi ska ha på afterworken tor-fre. Nu ska jag försöka vara nykter i en månad, träningen ska intensifieras och kosten ska läggas om. Sommaren 2013 ska bli och har varit målet det senaste året. Mycke bilder idag! Massor att gilla ;)
GRYMT NICE BIKE:
 
MORE PICZIES:
 
 
 

Y E S !

Vilken grym kväll det blev igår! Satt med kockarna i köket och såg hockeyn, Luleå vs. AIK. Magnus fixade toast med två röror, en röra med bacon och ädelost, den andra var en laxröra, fantastisk förrätt och rött vin till det. Middagen bestod av en kryddig chilligryta och vitt bröd. Jäger och drinkar, kvällen rullade på, Jossan och Sandra joinade och sen kom även Leif förbi en sväng. Men det bästa av allt!! Pelle kom förbi med grabben och gjorde min kväll.. Han har hittat en cykel! En 60-talare! Nu jäklar är det bara sätta igång. Fan vad glad jag är :)
Nu ska jag snart ner på jobbet och fixa annonsen till helgen och hämta min middag (tack Magnus.R).
I eftermiddag blir det att ligga i soffan och slappa, kika på resultat i mitt "DreamTeam" och se lite serier.
 
Nä! Måste kila, men skriver mer sen. Morsan, Brorsan, Karin och Jamie kom just hit.
 

MEN SOMNA DÅ !?

Så sitter man här fortfarande.. Kl 05:21 och är inte ett dug trött eller sugen på att lägga mig i sängen. Inspirerad som aldrig förr, har hittat sjukt bra sidor att snöa in på (cykel & vintage kläder) vill ha! vill ha! vill ha! Bara jobba ärslet av sig i vinter och se till att ha en heeelt "ny" garderob till våren. Gjorde eget iste idag, blev skitgott, rekommenderar starkt att göra det själv hemma. Jag använde c:a en liter vatten, la i fem tepåsar med lemontea, tio sockerbitar och saften från en halv citron, kokade upp, hälde i en tillbringare och ställde i kylen. Tokenkelt och smaskens.
 




EN MYSIG TORSDAG .

Såg hockeyn (AIK vs. BRYNÄS) med Henke, Sofia, Fredrik och Magnus igår. Jossan kom förbi en sväng senare och hade till allas förtjusning med sig Lina!! Det blev en ganska sen sittning, jag, Lina, Jossan och Henke. Så att jag vaknade klockan 13:00 idag var inte så konstigt. Idag har det varit slappardagen deluxe. Gjorde klart bloggen till arbetskolegorna från i sommar, så nu kan de blogga alla på samma ställe, blir enklare att följa vad alla gör på respektive platser i världen. Gick sen ner på restaurangen en sväng och sa hejsansvejsan, sen iväg och handla. Tillbaka till restaurangen för att låna köket, idag blev det quesadillas.. MUMS! Men jag klantade mig och missade köpa creme fraiche, klantärsle man är. Quesadillas är grym att värma på, så gjorde några extra, tog med de hem och satte mig vi datorn. Idag har jag suttit och lirat LIMBO, jag älskar "pusselspel" och sen är det ju riktigt snyggt också. Nu blir det att kika på senaste avsnittet av "white collar" och "Sons of Anarchy". Fram med snasket som ikväll består av iste och jordnötsringar.
 
Till nästa gång, höres mina små läsare..
 
Exakt så här kommer min cykel att se ut. Priset kommer bli c:a - 3500kr totalt. Billigt!!
 
Besök bloggen "THE SWALLOW" : http://theswallow.blogg.se  vår egen blogg.
 

HÖSTFÄRGER OCH SOLSKEN .

Idag har jag hunnit med en snabb runda, varit nere på jobbet en snabbis och sen varit ute med brorsan och fotat lite. Jag ville ha ett par miljöbilder.. typ höstiga portfoliobilder, ska göra ett lite annorlunda projekt av det här, typ ett "CV". Det har varit fantastiskt väder här idag och hösten är fan inte illa! Småplockat lite i läggan idag och bokat tvättstugan. Grattis Zlatan btw! Snygg inledning på ligan. Ingen hockey idag.. men på torsdag då smäller det, HV möter Skellefteå! Nu blir det nattfika, A-Fil med Müsli (utan socker).
 
God natt!

GILLA HÖSTEN .

Fortfarande blöt i håret, nyduschad efter motionspass nr#2. Fokusen på mat blev ju lite av ett skämt, makaroner och falukorv HAHAHA! Sitter nu med ett glas av den godaste nyponsoppan (proviva) och surfar lite nät, hittade just en serie som jag ska ge en chans, "workaholics". Som alla förmodligen redan vet, har ju iPhone 5 kommit, så nu vill och måste jag ha en iPone 5, är less på 4:an.. Applenörd man är. Fan vad skönt att det inte är så jobbigt med hösten ändå. När jag var ute andra gången idag kändes det riktigt härligt och friskt i luften. Kanske inte ska vara så förbannat anti hösten hela tiden. Jag har nu bestämt mig, jag säger ja till hösten också! Den har ju börjat så bra, så det är ju bara omfamna den med kraft. I morgon blir det storstädardagen och soft arbete från soffan här hemma.
 
Pop the potato!












 

ALLT ÄR SOM VANLIGT.

Men jesusamalia.. Vad hände igår liksom!? Jobbade, tog det piano.. BOOOOM! Så var det fullsatt i restaurangen, det bara small till, turister som skulle med något slags ånglok till Abisko. Satt lite i skiten och kassan började givetvia att strula när det var som mest. Med tankar på annat hade jag helt glömt bort att Matte var i stan, gissa om det värmde till i lillhjärtat när han gled in genom dörren. Han har nu flyttat tillbaka efter att varit i Norge ett tag. Han, jag och Henke satt kvar efter jobb och surrade lite skit. Jocke, Pelle och Sred kom också förbi. Henke och Matte drog på nattklubb medans jag och Sred satt och snackade hela jävla natten. Han är ju bara för skön den liraren! Fortfarande i cykelträsket och Pelle med sitt genuina intresse för mek och gamla klenoder är ju inte sen på att haka på när jag börjar surra cykel, det visade sig senare att han eventuellt har en gammal ram av just den modellen jag vill ha. awesome!
 
Nu drar jag ut i finvädret och promenerar, sen blir det fokus på god mat!




















HITTA EN CYKEL.

Jag har blivit besatt! Besatt av cyklar. Efter att ha blivit bestulen på tre cyklar är det nu dags för en fjärde (som INTE ska bli stulen). Letandet efter att hitta en snygg, funktionell och originel cykel är i full gång. Senaste två veckorna har jag helt snöat in i cykelvärlden, det finns hur mycket cyklar som hälst där ute. Men jag har indsett att jag mest troligt måste bygga min egen. Jag vet, det låter kanske onödigt, det är ju "bara" en cykel trots allt... Nej! Inte i min värld. Den här cykeln ska vara lite av en asseccoar, en pärla, cykeln som jag hänger på väggen här hemma. I alla fall, det var ett tag sen jag skrev och saker händer ju hela tiden. Höstfesten hos Leif blev en succé! Så förbannat full som vi alla blev.. Heeeeelt galet. När Leif bjussar på groggbuffé då smäller det. Middagen var fantastisk, Maria hade bakat supergott bröd, Leif stod för vin, sallad och tillbehör. Vi andra tog med oss kött och korv till grillningen. Det var en otroligt lyckad kväll, luftgevär, öl, vin, mat och fantastiskt trevligt sällskap. Henke, Fredrik U, Hacke, Pelle, Maria, Alina, Leif och Johan, gänget på hörstfesten 2012.
 
Fan! Snart vinter. Jag avskyr vintern.. snart är den här, kall, lång och mörk. Jag blir deprimerad av att tänka på vintern. Men det finns ljus i mörkret, chefen har fixat träningskort åt oss på jobbet, älskar tanken av att kunna motionssimma hela vintern. Nu ska jag dra ner på jobbet, servera idag.. länge sedan man jobbade på golvet, ska bli kul.
 
Nä, ut och springa. Laters!
 











 
 

I never change, I simply become my self even more.

Den där känslan när verkligheten smyger sig på, sakta, sakta och sedan exploderar med kraft! Ångest, blicken dalar och tankarna fastnar i en spiral av ovisshet. Magen drar ihop sig och allt som nyss var roligt och glädjande blir nästan jobbigt och lite tungt att bära. Precis så kände jag för en vecka sedan. Men det har hunnit hända en hel del efter det och nu är jag inne på rätt bana igen. Mycket har att göra med mina vänner och kollegor på jobbet, måste bara tacka alla fantastiska människor jag har runt omkring mig, ni är bara bäst!! Utan er hade fan livet varit pisstråkigt. Personalfesten i söndags blev en succé, alla hade skitroligt och det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde den kvällen. Jag, Fredrik, Lina och Jossan började dagen med att käka thaimat med alla getingar i världen. Hamnade sen i soffan på jobbet och slappade med tidningar och Fredrik tog en powernap. Henke sprang runt och ställde i ordning inför kvällen och Magnus lagade mat. Allt efter som började personalen droppa in och Jossan fyllde oss med bål. Vem kunde då ana vad kvällen skulle komma att erbjuda :)

 

Veckan som passerat har fyllt upp skafferiet med nya projekt, stora projekt, bland annat finns det nu allvarliga planer på att köpa en krog i Spanien och flytta dit. Så galet mycket saker att ta tag i runt ett krogköp utomlands, men va fan! Vi kan det där och vi känner ju massa folk som varit där och jobbat i flera år. Man måste våga chansa för att komma någonstans. I min bok ska man inte ge upp. Jag brukar säga: "- Man gräver sig inte ur en grop." Så det är bara sluta vela och börja göra.

 

Nä!! Nu jävlar! In i duschen, drick kaffe, på med nice outfit, slappa en stund till på soffan och sen bär det av till Leif´s stuga, där det bjuds in till höstfest. Där ska vi grilla, dricka hemgjord likör, spela boule och umgås hela natten.

 

Ta till vara på det du har och blicka för fan inte bakåt.






















 



RSS 2.0