INSPIRERAD !

Som jag nämnt tidigare vill jag ju göra om morsans hus till en sommarstuga. Huset ligger en bra bit utanför stan i en pytteliten by och det finns bara en väg dit. Huset ligger i direkt anslutning till en fantastiskt fin sjö. Sjön är ganska stor och det finns en riktig badstrand (sandstrand med brygga), det finns tillgång till båt och bastuflotte. Inte nog med det, fisket i sjön är fantastiskt. Harr, öring, röding, regnbåge, gädda, abborre och tonvis med matfisk(mört) för att hålla beståndet av övrig fisk på en bra nivå. Ett överflöd av bär och svamp för den som vill plocka till matlagningen. Det finns till och med ett upplyst elljusspår att springa efter. Det är underbart där ute i byn på sommaren, lätt bris och total tystnad om man vill ha det, samtidigt finns tillgång till internet all annan övrig vardagslyx, om man nu skulle vilja ha det. Perfekta förhållanden för mysiga sommarkvällar med grillning och umgänge, idyll helt enkelt! Men det finns självklart en hel del att jobba på, en hel massa saker som måste göras innan man kan njuta av den där idyllen fullt ut. Har hittat lite inspirerande bilder när jag surfat runt. När jag surfar runt på nätet brukar jag spara alla bilder som inspirerar mig, jag sparar dom i olika mappar som jag döpt med projektnamn, i det här fallet "sommarstugan".
Jag älskar vitt, avskalat och en touch av natur, jag har till och med tänkt att jag ska ha en speciell garderob där ute, skjortor med murarkrage, sandaler av läder och chinos, lite Ernst kirchsteiger style. Fatta vad skönt att bara sätta sig i bilen med tjejen, ta en sväng på ICA och handla för ett par dagars mys i sommarstugan. Eventuellt bjuda in några vänner och bara ha ett par fantastiska dagar, iväg från allt. Några intima dagar där man verkligen lyssnar och tar hand om varandra, bygger på vänskapen och skapar minnen för livet.
 

 
 
 
  

EUREKA !

God morgon mina små snokare. Satt uppe grymt sent igår, sökte efter och hittade, träningsskor och en sportklocka från Nike. Grym sida (www.nike.com), man kan designa sina egna träningsskor. Jag tänkte köra lite "skrikigt" den här sommaren, ta ut svängarna med neonfärger, mönster och färger. Men jag hade inte tänkt lägga ut en halv månadslön på grejerna, så jag letade runt lite och hittade precis den stilen på skorna jag ville ha och sportklockan på samma ställe. Har handlat från sportamore.se flera gånger tidigare och är grymt nöjd med deras service. Så istället för att betala  ~3200kr landar jag på nätta ~2300kr, awesome. Fast det hade vart nice med sin egen text på skorna hahaha, skadad man är.
 
Nä, nu ska jag ut och springa..
 
 
 
 
 

TIME PASSES BY, TO FAST .

Det jobbigaste som finns är när man inte hinner med allt man vill, i det här fallet blir alltid bloggen lidande.. Men jag har inte gett upp den än. Ska verkligen försöka klämma in mer tid åt den, har bara så jäkla massa annat för mig. Just nu är det två hemsidejobb, två nya logotyper och så jobbar man på restaurangen titt som tätt. Blir inte mycke tid över, till och med träningen har fått sig en släng av nedskärning.. och den hårda sanningen slår mig brutalt som en knuten näve rätt i fejset varje morgon jag ställer mig på vågen :(
 
Det har varit en lugn vecka, uppehåll i hockeyn och inga krogbesök. De gånger jag "festat" har blivit efter arbetspass på restaurangen. Man skulle kunna säga att det varit en rätt beige vecka. Jag har där emot hunnit med att planera ut exakt vad jag skulle vilja göra med morsans hus (blivande sommarstuga) när hon flyttar in till stan. Inredning, stil, färger... ja allt. Kommer bli gryyymt fint, men mycket jobb. Måste även köpa nya träningsskor!!! Det blir kvällens projekt, att hitta ett par nya träningsdojjor.
 
Personlig fakta: Distansen mellan mig och alla former av religion bara ökar och ökar!
 
RSS 2.0