Tvätta med händerna !

Fredag eftermiddag, har precis klivit ut ur duschen. Nyklipt, ren och redo för ett kvällspass på restaurangen. Sov sjukt länge idag 12:30.. Var väldigt länge sedan jag gjorde et senast. Det blev en nykter hockeykväll igår, totalt förvånad!?!? Tog mig ner på restaurangen vid 13:00, träningskläder på! Tog en lunch med Hankie och Rodis. Sen bar det av mot Maja, blev en skön och pratsam promme på 7,5 km(i kylan).
 
Missade tvätt tiden i veckan och har helt glömt bort att tvätta mina arbetskläder, PANIK!! Det var bara att dra förbi på restaurangen och hämta skiten. Ner med dom i en balja med tvättmedel och do it old school. Men fy satan vad man blir torr om händerna.
 
Var på Returidé (återvinningsbutik) med Maria H igår, hittade massor med grejer till sommarstugan. Kommer bli sååå grymt där ute.
 
Nä! Nu ska jag klä på mig och fixa hipsterfrillan, slänga på mig den svarta skjortan och bli stilig. Och NÄ! Jag vill inte bara fantisera längre! Nu ska jag ta mig fan försöka slå slag i saken. P & K
 
 

Fantastiska tider.

Helt jäkla galet vad jag mår som en flundra i havet!! Självförtroende på top, jobben rullar in, kreativiteten flödar och solen skiner. Jag är så jävla tacksam över att jag är inne i ett stim som det här, jag känner mig genuint glad. Har hängt med Maja ett par gånger, hon är bara för underbar. Det är skönt att kunna vara vän med sitt ex, dess utom väldigt bra vänner. Vi snackar om allt, inget känns krystat eller knepigt, vi säger vad vi tycker och behöver inte linda in någonting.
 
Som jag skrivit tidigare så har jag ju skaffat Apple TV. Men jisses jävlar vad jag älskar den!!!!!
Apple TV + Airplay + iPhone + Netflix + Spotify... heeeeeelt unerbart! Streama iTunes, film, radio och Spotify, till tv:n och surroundljud.... TRÅDLÖST! Jag hatar kabel och nu är det ett minne blått :) Har man iPhone rekommenderar jag starkt att man skaffar Apple TV.
 
Sen kan jag inte understryka ytterligare! Mina vänner, ni är bara helt jäkla underbara, jag älskar att ni tänker på mig så ofta som ni gör. Roliga sms/mms mitt i nätterna, uppmuntrande kommentarer och komplimanger. Ser fram emot sommaren, tills jag får träffa er alla igen :)
 
Slutspelshockeyn är igång, så det blir att göra ett lir på svenska spel och se HV71 ikväll. Kanske laga lite middag med Hankie också.
 
Jag har det som ganska bra i alla fall ! ! !
 

THEKILLERS, FEST, FONTS & APPLE TV .

Oj oj oj  vad tiden flyger iväg! 30 dagar senare får jag fingrarna ur röven och gör ett blogginlägg.. Spännande saker händer hela tiden och skvaller sprids till höger och vänster i en salig blandning av drama och lögner. Ska inte gå in på detaljer men det händer sjuka saker. Har varit en grymt bra månad, kan inte gå in på allt så jag skummar igenom det jag kommer på.
 
Födelsedagsfest hos Maria, jello shots och tequila, slutade med tokfest på krogen (roligt) men hamnade hemma ganska tidigt. Har lyckats med målet att gå ner 8kg, nu ska jag plåga mig ännu mer och börja "bygga". Har varit och besökt Patrik, som bor supermysigt, Pelle dök också upp och sen blev det blev bubbel i glasen och theKillers i högtalarna, fest och utgång igen. Patrik visade sin Apple TV (som jag funderat på att köpa länge), fantastiskt! Är nu en väldigt nöjd ägare av en Apple TV3. Skaffade NETFLIX i samma veva och är sjuuuukt nöjd. För ett par veckor sedan snöade jag in på typsnitt, fonts osv. Nu har jag gjort ett eget (THE FIRST FONT), måste dock slipa "lite" på det :) slänger in ett smakprov på det här under. Fortsättning följer...
 
God morgon / middag / kväll / natt på er.
 
Jag och Sofia hade skitsvårt att hitta en present till Marias födelsedag, till slut hittade vi den här lilla skönheten, som visade sig vara en succépresent. En guldklocka från Adidas.RSS 2.0