ARMY STILE WATCH.

Den här skulle sitta fint i samlingen, vintage field army watch från TIMEX


HERSCHEL BACKPACK

Snygg väska från Herschel

TRIPPLE CHEESE. YES! DELUXE.

Mellanlandade i vår huvudstad i veckan och trillade in på Max Hamburger Restaurang. Där provade jag deras "nya" Tripple Cheese Grand Delux. Yes, den var precis vad den heter. En lyxigare, fetare burgare med extra mycket smaskens på. Gillar att Max gör en "amerikan-style-burger". Den va grymt nice och jag kommer besöka Max lite oftare efter det här. Personligen är jag Mc Donald´s älskare, men den här Deluxe burgaren ger donken en fet höger.

Can someone blow me away!

Jag mins när jag var ungefär sju-åtta år, jag lekte fortfarande med kompisarna i skogen, tog cykeln ner till havet och fiskade, vi badade, busade och pallade frukt… En av dessa rätt typiska dagar kom en av mina kompisars storebröder hem med en film som enligt honom skulle vara helt fantastisk! Han visade oss Star Wars. Mycket riktigt. Den trilogin blev den största upplevelsen och wow-faktorn i mitt liv, fram tills för ungefär 5 år sedan. För fem år sedan startade jag upp min nya MacBook (White) med ett stort leende på mina läppar, en ny wow-upplevelse och två år senare ägde jag min första iPhone. Att jag var hooked på Apple var bara att inse. Nu undrar jag, vad blir nästa grej? Vem ska toppa Star Wars och Apple, vem kan besitta större idéer och fantasi än Steve Jobs och George Lucas? Jag antar att det kommer, men vad…

STHLM 4.5

Sitter på tåget mellan Oslo-Stockholm. När vi kommer fram har vi fyra och en halv timme att beta av innan resan fortsätter mot norra Sverige. What to do... Where to go?!


my new watch tissot prc 200

Senaste inköpet och jag är väldigt nöjd. Det här är en herrkronograf
  • Vattentät 200 m
  • Repfritt safirglas
  • Diameter 40 mm
  • Tjocklek 12 mm
Tissot PRC 200
prislappen på den här klockan 3650kr

FACEBOOK... HIT THE BREAKS!!

Är jag den ända som blir galen på Facebook och deras ständiga uppdateringar. Ok! Jag gillar att de försöker göra Facebook bättre hela tiden, men måste man släppa allt på en gång??? Det blir bara struligt och oanvändarvänligt för oss som inte andas och lever Facebook.

STATE OF THE OBVIOUS S/O/T/O BY MASH CREATIVE.

Gillar konceptet skarpt! Det här är spot on!
Finns att köpa på:

www.magmabooks.com, www.counter-objects.co.uk och www.blanka.co.uk.

 


iPhone Tough Case By Hard Graft.

Jag har alltid gillat praktiska lösningar. Här har företaget "Hard Graft" tillverkat en praktisk lösning för kontanter, kreditkort och din iPhone, dessutom i "naturmaterial", vilket jag gillar skarpt. ca: 450 kr får man betala för den här måste-ha-prylen!
http://www.hardgraft.com

YES PLEASE!!! Hickey Sailor Bag.

Mitt villa sinne gick i taket när jag såg den här... Men 2500kr... Kanske inte. HICKEY

Mila Kunis in oz.

Förmodligen top tre snyggaste människorna på planeten. Just nu är hon i hetluften igen, av två anledningar.
nr1. Friends With Benefits med Justin Timberlake
nr2. Hon ska spela den yngsta (Theodora) av tre häxor i den kommande filmen OZ, the Great and Powerful.
Hon kommer absolut leverera som het häxa!

Narita - iPad2 zip case.

Narita iPad2® Zip Case


SPOEK MATHAMBO - CONTROL


IS TROPICAL - LIES


JOHNNIE WALKER BLUE LABEL PRIVATE BAR BY PORSCHE DESIGN

Ett project, två exklusiva grejer, tre flaskor av den finaste Johnnie Walker Blue Label! Fler märken än "bara" Walker kommer att lanseras. Kollektionen av Porsche Design består av "the Chiller" och "the Cube", men levereras bara genom en made-to-order Johnnie Walker Blue Label Private Bar. Priset.. available on request.

 


Fall outfit.

http://www.frostbirgens.dk/
http://www.pilgrim.dk

LYNX - RULES TO RUGBY.

Rugby, sport, ladies is nice! Nu kan jag reglerna, hade aldrig tagit mig tid att lärt mig the rules of the game utan det här...
LynxEffectAustraliaRSS 2.0