LATMASK!? JAG ?

Jag vet, man ska inte skriva att man inte har skrivit på ett tag och man ska inte ojja sig över att man skriver för sällan... Men nu gjorde jag det i alla fall. Hur som haver, fyra dagar har passerat. Ligger i soffan med en dunderförkylning, inte kul. Inte kul alls eftersom det är fantastiskt väder ute och allt. Internet har varit nere här hemma i snart en vecka, fick tillbaka det igår. Men hur sjukt är det inte att man knapt klarar vardagen utan internet??!! Jobbar på som en arbetsmyra med roughspace°, det flyter på. Bolagsverket segar i vanlig ordning. Jobb och uppdrag trillar in i lagom takt.. landade precis en företagsprofil (logotype och pressmaterial) till ett nystartat företag + att jag fick ett affischjobb igår. Det känns bra att få jobb utan att ha marknatfört sig ett dugg. Har börjat se serien "MAD MEN", awesome!!!

I vanliga fall brukar jag se minst en dokumentär om dagen "typ". Men på senare tid har det som inte blivit av, nu lyssnar jag på P3 dokumentär i stället, älskar arkivet och tycker dokumentärerna i radioform är så jäkla mycket bättre. De känns "ärligare" på något vis.

Hittade ett par sjukt snygga byxor och en tröja idag, måste ha, vill ha, ska köpa. gillar att handla på nätet http://www.asos.com/ . Nu ska jag dra på stan, där ska det inhandlas onyttigheter inför kvällen.

Ha de ja!

iPODEN SOM DÖK UPP .

För typ en vecka sedan kom min gamla hederliga iPod "bort". En gammal vit och lite smårepig iPod, kanske inte hela världen, men den har blivit en favorit. Kan inte tänka mig att göra mig av med den. I alla fall, den kom bort på jobbet, jag var förbannad och fick alla att hjälpa till att leta efter den. Nu en vecka senare hittar jag den, mellan kablarna bakom förstaärkaren i baren??? Hur i h-vete hamnade den där? Skiter i det, är bara glad att den är tillbaka.
Bockade av en sak på min "bucket list" i går. Äntligen har jag skjutit GLOCK 17, fy faaaan vad kul det var. Georg var en seriös, ordentlig och metodisk instruktör. Fick testa skjuta på lite olika avstånd, kan säja det att det är INTE lätt att skjuta med pistol på 50meter. Men tydligen var jag grym på skytte, hade en "bra" träffbild på tavlan trots avståndet (50 meter) och att det var min första gång. När vi stod närmare (8-10m) och sjöt, hade jag träffbild som en knuten näve. Känner att jag skryter lite här, men det kändes för jäkla kul. Har man inte provat ska man absolut göra det, vilken adrenalinkick!!
Jobbat i helgen och ingen utgång, får se hur det blir i kväll?! Jobbar med Jossan ikväll och eventuellt kommer handbollstjejerna hit och firar sin eventuella seger här i afton.. Kan bli mycket folk.
Keep slick!

SIRI .


DIGG INN, MARATHON & MOVIES .

Hahaha! Vlken start på dagen det har varit, serier och film hela morgonen och förmiddag. Lagade pizza till lunch och har legat på bäddade sängen sedan 08:30.. Bara tittat på serier och film! Sjukt, jag vet, men jag orkade verkligen inte göra ett skit idag. Har typ fem miljarder saker att ta tag i men har tappat alla krafter. Men efter att ha legat och bara slappat i snart 8h är det fan dags att kliva upp och putsa upp lyan och få lite arbete uträttat. Btw så har jag ytterligare planer, alltid dessa planer. Jag ska skaffa en bok där jag kan skriva ner alla mina planer så jag inte glömmer bort dom hela tiden. Nu har jag fått för mig att göra egendesignade accessoarer till iPhone, iPad, iPod och MacBook. Eftersom jag själv tycker att det saknas eller inte riktigt finns precis det jag vill ha till mina gadgets på marknaden, så känner jag att jag kan nog fasen fixa det där själv, får se hur det går. Nu kokar jag lite kaffe och kastar mig i duschen. Kanske blir hockey ikväll, men först.. cleaningtime och middag!
Luvz!

BLICKA FRAMÅT .

Nu är jag grymt less på att det ska vara skitväder också, orkar inte med allt det här. Men va fan, jag är inte den som är den, det är bara ta det som det kommer. Att sitta och gnälla löser inga "problem", det är bara ta tag i saker och blicka framåt. Bara för att våren retades och var framme i några dagar, för att sen övergå till snöblask och mulet, jobbet på restaurangen hackar lite och man i övrigt går igenom någon slags minikris, så betyder ju inte det att det inte finns bra saker också. Bara borsta av axlarna och fokusera på det bra som händer, allt som sker nu kanske är en av de där vändpunkterna i sitt liv som man kan blicka tillbaka på och tänka.. Varför var jag så negativ?! Allt blev ju awesome till slut.

Har suttit med iPaden i några dagar och jag känner redan att den kommer tillföra allt det där jag förväntade mig av denna fantastiska, tekniska pryl. iPaden kommer underlätta väldigt mycket när jag ska träffa min kunder.

Nu ska jag damsuga, diska och städa läggan till 100%! Det blir en bra start och ett sätt för mig att tänka ut en strategisk och konstruktiv handlingsplan på hur jag ska styra upp. Kanske sätta lite färg på tillvaron och göra någonting tokspontant.
Kissez n hugz!

LITEN LUNCH .

Lite vemodig dag idag, bad news damp ner igår... Nu blev det precis som jag trodde. Allt flöt på för bra där ett tag, så det är ju inte helt oväntat att allt helt plötsligt vänds upp och ner. Nu blir jag egoist! Skriver mer senare.. Jag är less.


TOKSNYGGT iPADFODRAL !

Men satan i gatan vad snyggt det här iPadfodralet var då!!! Vill verkligen klicka på knappen köp! ;)
ca:900kr med frakt, men tror inte jag kan inte låta bli. Från http://www.hardgraft.com/

INGENTING KLART !

Onsdag, skitväder, påsken har passerat och inte har jag jobbat speciellt hårt den senaste veckan. Dess utom har jag inte motionerat ett dugg den senaste tiden. Downperioden sätter sina spår.. i kilon.

Vansinne att låta saker ligga och dra! Idag ska jag ta tag i saker, göra klart en hemsida, städa, diska, fixa på restaurangen, styra upp inför helgen. Middag med "tävling" på fredag, min uppgift blir att stå för desserten, jag vet precis vad jag ska göra för att ta hem den här middagstävlingen.

 

Sjukt hur beroende man är av internet, man tänker inte på hur "förlamad" man blir när nätet lägger av. När jag vaknade i morse insåg jag att internet låg nere.. Hela morgonrutinen gick i stöpet. Tydligen ska nätet vara tillbaka i eftermiddag eller i morgon. Så det blir att jobba härifrån (restaurangen) idag.

 

Hade en trevlig TK (tisdagsklubb) igår. Anna, Maria, Josefine, Henke och jag. Klassiker!

 

Nu gräver jag ner mig i jobb.. Men först blir det lite spel på mobilen, jag har blivit BEROENDE av Slotomania.

 

Ha en fantastisk dag u all!

 


WHITE BLADES .

Mina ny knivar med Keramiska blad. Svarta och vita, svinsnygga och sköna knivar. Är toknöjd med köpet :)


BZZZZZ TWITT TWITT.

Så där, då har man kopplat twitter till bloggen. Nu ska jag snabbklippa mig, duscha, pimpa upp mig och hoppar i arbetskläderna. Det blev jobb från fyra idag! Kanske en påskfylla efter jobbet?! (:
C Yah out there! Och skål!!

EN VECKAS TYSTNAD .

Så har det passerat en vecka, hunnit med en hel del, kanske inte kommer ta med allt som hänt senaste veckan men tar upp en del.
Earth hour var i lördags och självklart var det becksvart hemma i en hel timme, anledningen var att jag jobbade :)
Det blev en succéhelg!! Bra med folk och coverbandet levererade totalt. Var ute Fredagen (kvällen innan), så jag kanske inte levererade efter bästa förmåga. Jobbade med Amandah och Linda, som för övrigt är två klippor i baren. Under veckan har det varit sport, bira och bakfylla. Har hunnit med att kontakta bolagsverket ett par gånger, strul strul strul, men det hade jag räknat med. Nu måste jag peta in "onödiga" 900kr för att ärendet ska fortsätta hanteras. I veckan har jag även fastnat i en, för mig ny serie "Tusenbröder". Jävligt bra! Har man inte sett så rekommenderar jag den starkt.  "season 2 game of thrones" har även sänts på HBO under veckan :)
Är bjuden på påskmiddag idag, hemma hos Majas familj. Ska bli trevligt, var länge sedan jag träffade familjen. Eller nja, Lisa träffar jag typ varje gång jag är på krogen.
Fyllde, verkligen FYLLDE kylen med diverse lyxprodukter i veckan. Kanske den mest oekonomiska inköpslistan jag någonsin gjort, men jag kännde att jag behövde det. Under veckan har jag även tagit beslutet och fastställt att beställa en ny iPhone4s och en iPad, så de lär ju dyka upp under kommande vecka. Men allt är låååångt ifrån peachie! Jag är inne i en ganska lustig och tung downperiod. Har svårt att konsentrera mig, ta beslut, tänka klart, fokusera på verkligt viktiga grejer.. Men det här är förmodligen samma gamla vanliga ovetskap om hur mitt liv ska komma till att se ut de närmaste åren.. Nog om det. Ska snart laga kycklingburgare till lunch, sen ner på restaurangen. Eller va fan, jag drar ner på restaurangen nu och lagar maten där (:
Sorry! But Disco is kind of dead!
Här kommer en ny favorit, blir så jäkla glad när jag hör den här låten:
HAHAHA! Just det, jag läste om genom tidernas värsta skivor/skivomslag och jag tror fan den här tar priset, ALLA kategorier!! Att folk kunde köpa sånt här osmakligt snusk back in the days :) skrämmande.RSS 2.0