SWEDEN IS SICK

Nu börjar jag tappa allt hopp för Sverige, eller snarare min egen generation och de som kanske är några år äldre. Vad fan är det som händer... Man kan tycka att världen är en mörk plats och krigen aldrig tar slut och självklart är detta ett faktum. Alla på planeten har väll någon gång önskat att det kunde bli fred på jorden, att svält och elände ska utrotas. Läste en artickel nyligen, där förklarade man hur pinsamt det är att vi svenkar måste gotta oss i en gala för att kunna offra 200kr till rädda barnen och på detta vis känna att vi gjort en insatts... Helt sjukt!


Faktum är att utvecklingen och vår egen självuppfattning har gått över styr. För hoppningsvis kommer vi till våra sinnens fulla bruk en dag, men detta vansinne är långt ifrån över. Bara senaste veckorna har massmedia spytt ut hämska nyheter, en ung kvinna (24år och 65kg) blir misshandlad till döds av en manlig fånge (28år 90kg)... Men hur tänker man när man placerar en liten, ung tjej ensam med en dömd galning? Hur tänkte hon? Och framför allt, vem fan tillåter att hon får jobba med det? Är hon rätt person för jobbet när hon blir misshandlad till döds av den person hon ska kontrollera? Hade vi glömt bort att fångar är farliga och att dom är brottslingar? Borde det kanske inte ha varit rätt person efter vad yrket kräver istället?


En ung flicka leker på en kyrkogård, hon klänger och gungar lös en gravsten, som faller mot marken och klämmer flickan till döds. Hämskt, absolut! Men vad ska ungen fara och klättra på gravstenar för? Vad gjorde förälldrarna? När blev det ok att vanära de döda? När förlorades moralen? Nu ska alla gravplatser i hela sverige gås igenom och gravstenar ska "fällas", det kallades för satanism i tidningarna för några år sedan... Nu har en flicka olyckligtvis dött, men är det verkligen hela sveriges fel?


En tränare står i båset och hockeymatchen rullar på, tempot är högt och testosteronet flödar. Killarna på isen tacklas och det smäller i rinksarjen. Plötsligt blir det tyst i hallen och en kille ligger på isen, han har fått en regelrätt men hård tackling... han tappar luften och det gör tydligen alla inom media också. Nu ska man dra åt regelsnören och hockeyn måste granskas. Hjärnskakningar, tacklingar, glåpord och skador??? Är inte det en del av hockeyn? Har den inte alltid sett ut på det viset?


Under den heta matchen delar en av tränarna ut ett finger till en av motspelarna, han döms senare till 16.000kr i böter. När visselpipan ljuder och andra period är spelad kastar en av spelarna en gliring, "jävla syenare". Dommaren hör detta och konsekvensen, sex matchers avstängning och 20.000kr i böter. Jag personligen tror att Daniel Rahimi i HV71 satte sig i omklädningsrummet och garvade åt hela saken, han har rötter i Iran och skiter nog fullkomligt i att någon just delat ut en elak fras. Men Media blåser upp det här enormt och folket blir hysteriska... Pinsamt.


Fy fan, jag blir illamående, besviken och väldigt förbannad över allt som sker... Fast jag kan ju alltid skylla på att jag har ADHD, det har ju alla andra också.


Skenheliga sverige, vem har inte kastat ur sig ett "rasistiskt" glåpord i stundens hetta, vem har inte pekat finger åt någon i ren frustation. Passar det verkligen att kvotera in en 24årig smal tjej att vakta över tungt krimminella och ska det vara så svårt att ta komandot över sina ungar. Nu är det faktiskt dags att växa upp och ta ansvar, för i dagsläget uppfattar jag den Svenska "vuxenbefolkningen" som ett gäng ängsliga tonnåringar utan insikt i sina egna liv och är helt okapabel till egenansvar.


Slap in the face!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback