STORAGE .

Efter snart ett år har jag äntligen fått mitt förråd till läggan.. På tiden, Max ringde och skulle komma förbi med bultsaxen :) Så i eftermiddag har jag rensat bort allt bråte ur garderober, lådor och forslat ner det i källaren. Under dagen har jag byggt scenen nere på restaurangen. I morgon blir det att ta sig en liten lilling och lyssna på bandet. George ringde tidigare idag och undrade om jag skulle jobba i morgon, vilket jag inte ska. Funderar på att höra med Anna och han om dom är sugen på att komma förbi här innan vi drar ut. Lördag blr det jobb med nya bartjejen, ska bli spännande. Snart är vi uppe i 200 sökande.. Sjukt! Känns jävligt roligt att Maja är på väg, hon landar i morgon, men ska vara med sin familj hela dagen, vilket jag förstår, jag får leka med henne på söndag :)
Nu blir det ultrasen middag och avkoppling efter storstädet av lyan. Fem nya avsnitt att kika på!
Love you long time.

IM BACK!

Så där ja! Fyra dagar senare sitter man framför bloggen igen, har haft en sjukt busy vecka. Det brinner i knutarna. Måste snabba mig lite.. drar de senaste dagarnas händelser kvickt.
Hockey på måndag (SAIK vs. AIK) med middag och öl, tisdag blev ochså hockey med middag och öl, idag middag med hockey och öl.. Jag ser ett mönster :) Under förmiddagarna har jag varit nere på restaurangen och ryddat inför öppningen som närmar sig med stormsteg.
Helgen var ganska lugn, blev utgång men lite av ett fiasko. Visste inte alls cart jag ville ta vägen, fan att folk ska vara så jävla neggo!!! Blir spyless. Men i dagarna har jag suttit med två sköna brudar och tagit tag i ledighetsaktiviteter till sommaren :) Grymt roliga planer, det blir en privatklubb. Berättar mer i nästa inlägg. Nu måste jag köpa lite nya kläder..
Nya företaget ( rough space° )är snart igång, har nog skickat en miljon papper till bolagsverket de senaste dagarna.
Rock n roll bitches!

DEKLARERAT = SANT!

Klarvaken redan kl 09:43, somnade vid 04:00. Morsan kom på besök igår och stannade över natten. Själv satt jag nere på restaurangen och surrade skit i går kväll. Jag började gårdagen med att göra klart schemat för serveringspersonalen, skönt att det är klart. Sen var det bara att plocka fram utemöblerna.. när jag slog upp dörrarna till utebaren, solen strålade och vattnet droppade från taken, kände jag för första gången på typ sju månader att, nu är det fan inte långt kvar till sommaren. Ska se om inte jag och Henke kan boka in en pingiskväll till veckan, hade vart sjukt kul. Idag har jag hunnit med att deklarera, både den privata och företagsdeklarationen :) såååå jävla skönt att det är gjort + att jag får tillbaka nästan 14 lakan :) nice nice!! Det blev ingen kamera som det var planerat, utan jag köper en iPad och en ny iPhone 4s. Till middag blir det att käka taccos, gjorde det igår också visserligen, men va fasen, det är ju smarrigt! I kväll ska jag ut på krogen! Måste bara hitta någonting att ha på mig..
Ha en bra dag folkens! Det kommer jag ha.
Den här beach cruisern ska jag ha i sommar, kosta vad det kosta vill!! Jag SKA ha den!

SATAN I GATAN .

Ytterligare ett litet avbrott i bloggandet, beror på att jag har sååå sjukt mycket med jobb + att jag har landat fyra nya hemsidejobb och en logotype.
Idag drog jag ner tidigt till restaurangen för att hinna med allt.. ingen idé, gjorde två saker som stod på listan. I stället började vi köra trasiga utemöbler på tippen, ränsade stora uteförrådet, köpte tidningshyllor och installerade det nya högtalarsystemet. Grymt högtalarsystem, man ställer ljudnivå individuellt på högtalarna. Nu har jag fått in 107st jobbansökningar, galet hur mycke folk som sökt, med tanke på att annonsen bara legat ute en vecka. HV71 åkte ur slutspelet, men det var som väntat och nu kan man fokusera mer på annat. Ska skriva lite schema nu innan jag somnar, imorgon blir det att dra ner på restaurangen för att göra klart så mycket jag hinner.
På min agenda:

• Batterierna i utebaren är lösa.

• Reserveratskyltar.

• Kylare för bordsservering av rosé, skumpa och vitt.

• Gå igenom filtarna och hitta enkel förvaring.

• Kylskåp till bar, fruit, juice och vinkyl.

• Isho i restaurangbaren

• Flaskborste

• Värdeskåp

• Bordsben

• Hyllor till städskrubben

• Färgad tejp

• Oljetråg

• Bänkskiva till köket

• Magasinkärra, trissa

• Flytta utemöblerna

 

Jag har lite att stå i..

 

Peace out!


NYA TIDER KRÄVER NYA METODER .

Allt bara rullar på, firman, jobbet som barchef, restaurangen, anställningarna, ja, verkligen allt! Känns för bra, kommer nog hända något skit så bra som det går nu. Tiden har flugit iväg, haft tusen saker att göra senaste dagarna. Känner att jag gör ett bra jobb, tar i med hårdhandskarna, ställer rimliga krav och levererar. Idag har jag agerat handyman, jag har skruvat, omstrukturerat hela köket på restaurangen och jag har städat som en galning. Två nya bartenders anställda, detta skriver jag med ett leende på läpparna :) dom e bra!
Skönt som Fän!!! Snart kommer Maja på besök, ska bli nice. Nu ska jag slappa framför tv:n och sen blir det sängen. I morgon ska jag upp tidigt och fortsätta vårstädningen på restaurangen. Under kvällen är det avgörande match för HV71 igen.. Jag blir så trött!
Have it!

SLUTA DRA NER STÄMNINGEN .

Lördagmorgonen levererar.. Moln?? Tråkigt, men solen kikar fram då och då. Inget kaffe idag heller!!!! Hur kunde jag glömma köpa mjölk igår.. Det blir att dricka svart, vet inte riktigt när jag fick för mig att sätta mjölk i kaffet, det gjorde jag inte tidigare? Jaja, inte hela världen att man inte har mjölk till kaffet. Var ut en sväng på krogen igår, vilket blev lååångt ifrån succé. Jag avskyr människor som bara neggar, fattar inte varför man går ut om man tycker att allt bara suger? STANNA HEMMA om det inte passar, jag blir så förbannat less när människor ska hålla på och dra ner stämningen. Får se hur det blir i kväll, tror dock att jag hamnar på krogen. Rekryteringsprocessen går strålande! Båda tjejerna är glimrande och igår landade vi en till, så nu har vi tre nya servitriser, var av två har barvana. Nu behöver vi bara ett par bartenders också.. Men det är lättare sagt än gjort. Hittills har jag bara fått in en intressant ansökan, en tjej på 20år, med yrkeserfarenhet och utbildning. Hon har rätt inställning och har jobbat i bl.a Barcelona, vilket säger en del om den här tjejen. Ska försöka boka in en intervju med henne på måndag. Nä! Nu ska jag ner i tvättstugan, så jag har lite rena kläder ikväll!!
C-YAH!
Tur jag har den här personen i mitt liv, hon lyckas alltid få mig att bli på bättre mood.

TRYGGARE KAN INGEN VARA .

Äntligen är det fixat! Jag har nu en heltäckande hemförsäkring. Nu kan vad fan som hälst hända här hemma, brand, inbrott, vattenskador, klanta sig och ha sönder elektronik, allt man kan tänka sig, försäkringen täcker det. Helt klart värt. Känner mig trygg, fattar inte varför jag inte skaffat försäkring tidigare...
Lutar åt att det blir soaré ikväll :)

MED ETT LEENDE !

Det rullar på, telefonen ringer hutlöst, mailen bombarderas samt att kreativiteten och produktiviteten får sig en riktig urladdning. Jag trivs med det administrativa, sjukt pepp inför sommaren! Det här kommer bli KANON!
Som vanligt skiner solen, snön smälter undan och det är fantastiskt skönt att sitta ute på terassen med en kopp kaffe. I kväll kommer en av de nya servitriserna och provjobbar, vi har hittat två, förhoppningsvis duktiga tjejer till servisen. En av Tjejerna har även lite barvana sedan tidigare, så kanske kan peta in henne på barschemat.
Det är fantastiskt roligt att läsa alla ansökningar som kommer in, finns så otroligt mycke knasigt folk där ute i världen. Hoppas AIK krossar Luleå i kvällens slutspelsmatch, blir nog att se den och ta sig ett par öl.
Fan vad jag känner mig glad idag!!! Allt bara rullar på och om ett par veckor får jag tokmysigt besök!!

wth lve, ltrs mthrfkrs!


TOTAL STRESS !

Torsdag och solen skiner, som den gjort hela veckan. Grymt skönt och motiverande att vakna till strålande sol varje dag. Inget morgonkaffe, mjölken var slut!! gaah!! Pallrade mig ut och promenerade ner till restaurangen, fick mitt kaffe och sen käkade jag rödspätta med remouladsås och kokt potatis. Fick uppgifterna från arbetförmedlingen idag, fattar inte varför det ska vara så komplicerat att rekrytera personal. Nå väl, nu har jag inloggen och nu är det bara hoppas att folk söker våra lediga jobb. Kom in en tjej på jobbet igår och sökte, en klockren servitris, hon fick jobbet direkt, fast det vet hon inte än (Jag ska maila henne under dagen). Sen har vi hittat en perfekt liten diskare. Vi bokade även upp ett grymt bra coverband igår så nu blev det ytterligare marknadsföring och jobb på skrivbordet. Känner en enorm stress, men högen av jobb blir sakta mindre och mindre. Hahaha!!! Spendrups sket i brallan idag när vi ringde och bad om att få betala bort hela förskottskrediten, de trodde att vi skulle bryta avtalet och började direkt fjäska med erbjudanden. Avgörande hockeymatch ikväll... HV71 måste vinna idag annars är det kört! Inte för att jag tror att dom kommer vinna, de har fan gett upp! Dom spelar utan glöd och riktig kämpar anda. Nu ska jag städa ytterligare, igår blev det städning av kök i fem timmar.
peace and love!
Jossan var med och städade, jag lyckades fånga en före och efterbild på städtjejen :)

LUNCH I SOLEN .

Missade att ringa Majsan igår, inte riktigt likt mig. Somnade på soffan igår, vaknade mitt i natten och kravlade mig iväg till sovrummet och somnade om som en stock. Väckaren ringde kl 10:00, sovmorgon. HV71 drog på sig ytterligare en förlust igår, sjukt hur dåligt de spelar. Idag känner jag mig nöjd över gårdagens produktivitet, gjorde klart det mesta jag hade på min lista. Sommarbaren är nu planerad in i minsta detalj, satt med kataloger och "att göra listor" i princip hela dagen. Idag blir det att vårstäda restaurangen. Lunchade med morsan idag, solen gassade och det är alltid lika trevligt att få lite kvalitetstid med henne. I kväll ska vi se matchen mellan Luleå och AIK, blir nog en öl eller två. Just nu sitter jag i köket på restaurangen och lunchen är i full gång, måste avsluta.
Well, see you laters!

WORK OVERFLOW !

Men shit vad det blev mycke jobb den här veckan då. Ett hemsideförslag ska vara klar till fredag, en annan kund vill ha sin hemsida uppdaterad en hel del innan helgen, personalrekryteringen av bartenders är i full gång och samtidigt måste jag som barchef lägga upp hela sommaren.. scheman, inventeringslistor, införskaffa barmaterial och utrustning, inventera och beställa hem glas, kontakta spendrups och servera, ja ni fattar grejen. Det är typ tvåhundra saker som ska göras. Tack och lov så har jag i alla fall gjort klart barschema för hela juni, juli & augusti, samt att jag lyckats göra två riktigt organiserade checklistor åt mig själv, läget är under kontroll. Det blir mycket jobb i sommar, men efter två sommarsäsånger (som baransvarig) har jag beslutat att inte ta så många nattpass, i sommar ska jag hinna njuta av sommaren. Jag kan inte komma ihåg när jag var ledig en sommar senast, i alla fall inte under en längre period, JO! Jag var ju en månad till Oslo i slutet på förra sommaren. Skit samma, innan det är det länge sedan.

"Big Brother" lägger jag snart på hyllan, jag gav det en chans men fan dom är ju heeeelt störda i huvet, dagis!!! Finns bara, enligt mig en vettig person i det där huset och det är Jimmy Östling, sen kom ju Rodny da Silva tillbaka (kul som fan) så två då! Men resten suger! Jimmy är slick och jävligt medveten, Rodney är smart och manipulativ som få.

Nä! Nu hoppar jag in i duschen och sen blir det att ta en lunch på restaurangen och kaffe på terassen, efter det jobb fram till 19:00. I kväll blir det andra HV71 matchen.
Have a nice day all!!

SLIPA HEMMET .

Söndagen har passerat och nu sitter man hemma i soffan igen. HV71 förlorade, men det skiter jag i. Dagen har vart härlig och lugn. Uppdaterat en hemsida under dagen, nu ska jag snart ta en promme och köpa lite candy! Men innan jag får käka godis och slappa framför senaste avsnittet av "Big bang theory" så måste jag diska, damsuga och städa lägenheten, för i morgon är det måndag och då måste jag fokusera på work!

SKÖNT VÄDER IDAG IGEN .

Söndag och det har varit en supreme helg! Fredag och lördag bara rullade på, har haft skitkul verkligen. Idag blir det en softardag, första slutspelsmatchen HV71 vs. FÄRJESTADS BK. Solen känns idag, den riktigt värmer faktiskt, 17°C visar termometern i solen. Snön droppar utanför fönstret och jag känner verkligen hur våren är på väg. Nu blir det att dra upp på stan och handla inför hockeyn, det blir ägg, bacon, toast, vita bönor, korv och stekt potatis. Givetvis dagstidningarna och kaffe i solen :)
Later peopz!

15 YEARS OF DRINKING .

Bra senaste tre dagarna! Jag har sagt ja till massvis med stuff, gjort klart två logotyper och jag har haft ett givande möte. En vecka så ska ett till jobb vara klart. Men nu är det helg!! Idag missar jag nog melodifestivalen IGEN!! Jag väljer att inte se, jag skulle förmodligen bara bli irriterad för att artisterna är så fruktansvärt långt ifrån min egen musiksmak. Nya favoritdrinken "Old Fashioned", det blir FEST I KVÄLL!! Öl, vin och drinkar. Få se vad kvällen har att erbjuda, gick ut en sväng igår, "vanliga" gänget. Ikväll hoppas jag träffa lika roligt folk ute som igår, jag är laddad som fän.
- Sip that drink and suck this, gorgeous bitches!

FUCK JOSEPH KONY .

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


EN ANNAN SIDA AV ADOLF ?

Vilken genomslagskraft! Jag fastnade direkt.. Vem gör det inte? Det är både konstnärligt vackert och skrämmande på samma gång.
Daring,
Virtual History The Secret Plot to Kill Hitler Commissioned by the Discovery Channel to launch a new genre of history program. Virtual History uses CGI technology to re create moments in history that where never captured on film. The first program was about a secret plot to kill Hitler during the second world war. Portraits of Winston Churchill and Adolph Hitler where created referencing the classic fashion studio shoot used by Giorgio Armani and Calvin Klein. These portraits looked sexy, contemporary and aimed to shock and confront the viewer with an image that was difficult to place. It raised questions and started a debate around the ethics of using digital technology to manipulate history. This project was created whilst working at Boymeetsgirl. The images below where used as double page press ads in all the Sunday broad sheets and as large format building banners.

OLD FASHIONED DRINKING AND GIRLS.


99 THINGS .

Jag bestämde mig för att göra en lista över 99 saker som jag tycker att man borde ha upplevt eller gjort, saker som jag är glad att jag har upplevt, gjort eller varit med om. Det finns vissa saker man är glad att man varit med om men kanske inte alltid är så stolt över att man gjort. I listan finns ingen ordning utan jag bara skriver upp allt eftersom jag kommer på. Det är lustigt hur snabbt det gick att skriva den här listan.. Ni borde testa att skriva en egen, det var ganska intressant.
1. Sett en förällder gå bort i cancer!
2. Köpt dagen efter piller!
3. Hoppat av en utbildning!
4. Kysst en tjej passionerat!
5. Kört bil, berusad!
6. Haft mer än ett riktigt arbete!
7. Slagit svanskotan så man kräkts!
8. Missat ett grymt viktigt möte!
9. Gjort en tjej gravid!
10. Aldrig brutit ett ben! (vilket jag har gjort nu, midsommarafton 2012)
11. Mobbat någon!
12. Haft sex i samma rum som flera andra!
13. Spelat en lagsport!
14. Rökt gräs!
15. Rökt cigaretter!
16. Rökt cigarr!
17. Druckigt alkohol!
18. Snusat!
19. Sett alla STAR WARS filmerna!
20. Flyttat hemifrån före 16års ålder!
21. Haft ett beroende!
22. Varit på ett brölopp!
23. Varit på en begravning!
24. Fått en professionell lapdance!
25. Tittat på tv längre än 14h i sträck!
26. Kommit på tok för sent till jobbet!
27. Kysst en tjej i ösregn!
28. Kysst en tjej efter att man ätit en piggelin!
29. Duschat ihop med en tjej!
30. Promenerat längre än en mil!
31. Haft löss!
32. Haft flera kreditkort!
33. Fått hjärtat krossat!
34. Gått från att vara vänsterpartist till moderat!
35. Sett en livekonsert!
36. Varit på ett större sportevent!
37. Vara nöjd med sig själv!
38. Vunnit en större tävling!
39. Skurit sig svårt!
40. Haft en könssjukdom!
41. Att vara religionslös!
42. Tro på sig själv!
43. Gått på en diet!
44. Varit med i en tv show!
45. Åkt mycket taxi!
46. Bott och arbetat utomlands!
47. Varit på bal!
48. Varit vaken längre än 24h i sträck!
49. Haft en trekant!
50. Varit med i en bilolycka!
51. Krockat med motorcyckel!
52. Varit kär i fler än en person!
53. Älskat någon på riktigt!
54. Dödat ett djur!
55. Rymt hemifrån!
56. Köpt porr!
57. Haft oralsex!
58. Använt någon annans kläder!
59. Färgat håret från svart till patinablond!
60. Röstat i riksdagsvalet!
61. Aldrig ätit penicillin!
62. Lämnat blod!
63. Varit vegetarian!
64. Badat naken!
65. Tagit studenten!
66. Startat en brand!
67. Bråkat högt bland okända människor!
68. Träffat kända personer!
69. Datat en strippa!
70. Varit på stugsemester!
71. Varit på kryssningar!
72. Flygit flygplan!
73. Haft sönder någonting riktigt dyrt!
74. Aldrig opererat mig!
75. Kysst en tjej innan jag fyllt 14!
76. Varvat massor av tv-spel!
77. Fått hittelön!
78. Lärt andra personer ett yrke!
79. Rakat bort allt hår!
80. Tattuerat mig!
81. Varit på flera fiskeresor!
82. Fått barn!
83. Krossat en spegel!
84. Varit med och gjort abort!
85. Varit med i scoutförbundet!
86. Aldrig slagits!
87. Haft sex med fler än genomsnittet!
88. Varit otrogen!
89. Lagat middag till fler än 20 personer!
90. Skjutit hagelbössa!
91. Tjänat mer än 40tkr / månaden!
92. Utbildat mig själv!
93. Räddat ett liv!
94. Bevarat hemligheter (kommer följa mig i graven).
95. Gjort någonting brottsligt!
96. Sovit under bar himmel!
97. Tagit hand om ett skadat djur!
98. Levt över mina tillgångar!
99. Tävlat professionellt!

SUNDAY´S BEEN GOOD TO ME .

Härlig dag! Ingen bakfylla alls, som jag trodde att jag skulle lida av idag. Nä, efter ett glas vatten och en dusch var jag på benen och pigg igen. Denna soliga söndag har jag lyxat till det en jävla massa.. Kebabrulle med stark sås, Lösviktsgodis, Coca Cola, Jordnötsringar och tittat på "ENTOURAGE" hela eftermiddagen. Hade en supertrevlig kväll igår, träffade massa folk och Micke spelade hyfsad musik. Lutar åt utgång på annan ort nästa helg.. Vi får se. Gillar att jag träffade mycke människor jag inte ser så ofta, det sporrade mig och fick mig att inse, det finns kanske lite hopp här i alla fall.
Rock on motherfuckers!! :)
Snart måste jag få ordning på mitt eget företags hemsida.. Men det är på väg, jobbar på med det, kanske lite för sakta, men en sak i taget. Vill ju inte att "Min Reklambyrå" och "rough space" ska se ut som skit.
En folder jag gjort åt en kompis.
Fortfarande sjukt sugen på ligga!! Alltid samma visa dagen efter kvällen före. Miss that little bootey of yours! Bara bita ihop och man up!

FAN! JAG VAKNADE OCH ALLT VAR EN DRÖM .

Vissa gånger önskar jag att man kunde somna om på sekunden och fortsätta där man var i drömmen. Nu ligger jag i mitt bäcksvarta rum, smått bakis, hungrig och vill ha vatten. I drömmen hade jag sjukt bra sex! Kontraster. Orkar inte hämta datorn, skriver det här inlägget från mobilen, under täcket.


IF YOU NEED ME I´LL BE IN SPACE .

Idag är en bra dag! Jag vet inte varför, men det känns som att det kommer bli en grymt skön dag. Jag har verkligen ingenting inplanerat idag. Jag har suttit och softat med lite kaffe, spanat lite bloggar, solen värmer och snön smälter sakta men säkert bort. Tog fram dagens outfit redan igår så nu är det snart bara att kasta sig in i duschen och sen ta dagen som den kommer. Såg "RAISED FIST" nya musikvideo, grym!!
Som sagt, grym! Nä nu är det läge att börja styra upp dagen som förmodligen kommer sluta in outer space.

AVUNDSJUK !

En hel dag har passerat, skönt väder och god lunch. Efter dagens bravader i form av jobb, handla och småplockat här hemma så blir det tv-spelskväll. Nu måste jag bara få in alla mina kläder som ligger nytvättade här på soffan. Känns grymt bra med ett eventuellt säkrat (vanligt) jobb inför sommaren, måste bara hitta tre nya bartenders. I alla fall! En grymt härlig dag, hoppas kvällen blir lika bra. Surrade lite snabbt med Majsling idag, hon och Marika ska och se "JAY-Z and Kanye West - Watch The Throne" i Oslo den 28:e maj!!! Men tror ni det kanske kan vara en av de fetaste konserterna i modern tid!!! Jag är inte så lite avunsjuk på dom :)  Kick it!



RSS 2.0